اسید لاکتیک خون
پایان نامه تغییرات قابلیت آنتی اکسیدانی و زنده مانی دو نوع باکتری پروبیوتیک در طی نگهداری ماست کم چرب
1-1- اهمیت غذای علمگرا تمامی مواد غذائی در سطوح فیزیولوژیکی عملگر میباشند چرا که مواد مغذی و سایر اجزای مورد نیاز برای تامین انرژی، رشد یا بقای فرایندهای حیاتی را تامین مینمایند. اما مواد غذائی عملگر در کنار تمامی این ویژگیها، فواید سلامتی بخش زیادی را اعمال مینمایند که ممکن است خطرات برخی بیماریها را […]
پایان نامه ارشد رشته صنایع غذایی : افزایش زمان ماندگاری ماست با بهره گرفتن از استارتر محافظ
شیر حدود 87 درصد آب و 13 درصد مواد جامد دارد. مواد جامد شامل پروتئین، کربوهیدرات، ویتامین های محلول در آب و مواد معدنی است. شیر منبع مهم کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم و منبع غنی از ویتامین B2 میباشد(گانش،2006). 1-2- محصولات لبنی تخمیری طبق تعریف فدراسیون بین المللی شیر و فرآوردههای آن ([1]IDF)، شیرهای تخمیری