صنایع مواد غذایی
دانلود پایان نامه رشته کشاورزی – صنایع غذایی :بررسی تاثیر فرایندهای مقدماتی، روغن مغز بنه و مواد صابونی ناشونده
زمینه وهدف: فرایندهای حرارتی اگرچه با غیرفعال کردن میکروارگانیسمهای مضر و آنزیم های نامطلوب سبب افزایش ماندگاری موادغذایی میشوند ولی به طورناخواسته باعث تولید آلایندههای شیمیایی خطرناکی چون آکریلآمید در مواد غذایی میشوند. آکریلآمید ترکیبی شیمیایی است که در غذاهای نشاستهای پخته شده مانند چیپس سیبزمینی و نان تولید می شود و نگرانی در مورد […]
پایان نامه بررسی جامعه شناختی الگوهای غذایی خانواده در شهر کرمان
یکی از مهمترین عوامل تشکیل دهنده الگوی غذایی جامعه مجموعه عادات و فرهنگ غذا و تغذیه افراد آن جامعه است. این عادات از بدو تولد در درون خانواده شکل میگیرد که خود وابسته به بستری است که جامعه فراهم می کند. بنابراین عادات غذایی از یکطرف پاسخگویی به نیاز غریزی و خواسته ای فیزیولوژیک و […]
پایان نامه های دانلودی رشته صنایع
و برای استفاده در پروپوزال ،پایان نامه، تحقیق ، پروژه ، گزارش سمینار و دیگر فعالیت های علمی خودتان از آنها استفاه کنید. دانلود پایان نامه ارزیابی و تحلیل پروژه ها ی پیچیده فناوری اطلاعات با رویكرد تحلیل اختیارات حقیقی پایان نامه مدلسازی تصادفی چندهدفه زنجیره تأمین ازلحاظ کیفیت مطالعه موردی شرکت فرآوردههای لبنی کاله […]
دانلود پایان نامه بررسی عوامل موثر بر وفاداری مشتریان شرکت صنایع غذایی یک و یک
خدمت به مشتری، قدیمیترین و در عین حال، تازهترین مسأله برای هر مؤسسهای است. موفقترین بازرگانان اولیه، همچنانکه رقابت پدید میآمد، میبایستی راه های مختلفی را جستجو میکردند تا آنچه را فراهم میآوردند، از دیدگاه مشتریان، متمایز و ویژه باشد. امروزه هیچ مؤسسهای نمی تواند ادامه حیات دهد مگر اینکه بتواند به طور روزافزون مشتریان […]
پایان نامه بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس و عصاره چند گونه از گیاهان بومی شمال ایران
« و سپس از میوه های شیرین تغذیه کنید و راه پروردگارتان را به اطاعت بپویید، آنگاه از درون آن میوه ها شربت شیرینی به رنگ های مختلف بیرون آید که در آن شفاء مردمانست. در این کار نیز قدرت خدا بر متفکران پیداست.» ( نحل، 69 ) دنیای کنونی با تمام تلاش هایش برای […]
دانلود پایان نامه بررسی پخش مواد رادیواکتیو از یک راکتور هسته ای فرضی MW 5
مواد پرتوزای طبیعی از بدو تشکیل کره زمین در آن وجود داشته است. ولی با توسعه فنآوری و بهره برداری انسان از آن، منابع پرتوزای ساخت دست بشر، در محیط زیست رو به افزایش گذاشته و مواد پرتوزای مصنوعی که در نتیجه فعالیتهای بشری در رشته های گوناگون هسته ای می باشد، به محیط زیست […]
پایان نامه توسعه مدل ریاضی برای بهبود کیفیت و سلامت محصول همراه با پایداری محیط زیست و کارآمدی حمل و نقل در زنجیره تامین صنایع غذایی
با توجه به سرعت اجتناب ناپذیر بین المللی شدن تجارت و ورود اغلب کشورهای در حال توسعه به این جریان، اهمیت توجه به کارآمدی زنجیره تامین بیشتر نمایان می شود. در بازار رقابتی امروز محصول سالم و با کیفیت باید در کوتاهترین زمان ممکن در اختیار مشتری قرار بگیرد تا بنگاه اقتصادی بتواند رضایت مشتری […]
دانلود پایان نامه ارشد رشته صنایع : امکان سنجی احداث استخر آب گرم معدنی مصنوعی
در ادامه مطالعات صورت گرفته، انواع و فواید چشمه های مختلف آب های گرم معدنی مورد بحث قرار میگیرد و سپس توجیه عملی تولید انواع آب های گرم معدنی در آزمایشگاه به صورت مصنوعی مورد بررسی قرار گرفته و نمونه ای موردی نیز در شرح طرح توضیح داده می شود. همچنین در جهت اثبات اقتصادی […]
پایان نامه ارشد رشته مهندسی صنایع : بررسی رابطه استراتژیهای رقابتی و بستهبندی کالاها
در این فصل کلیات مربوط به پژوهش حاضر مورد بررسی قرار می گیرد به این ترتیب که در ابتدا به شرح و بیان مسأله پژوهشی پرداخته میشود تا مبانی لازم جهت توجیه چرائی انجام پژوهش حاضر فراهم آید. در ادامه اهداف پژوهش بیان میشود و به تبع این اهداف فرضیه های پژوهش ارائه می شوند. […]
پایان نامه : بررسی رابطه استراتژی رقابتی، ساختار سازمانی و عملکرد شرکت های صنعت مواد غذایی
اصلاح ساختار سازمانی همواره از دغدغه های مدیران است زیرا بخش مهمی از فعالیت های مدیران معطوف به سازماندهی مناسب عواملی است که مستلزم ایجاد سازمانی مناسب است. ساختار سازمانی، چارچوبی است كه بوسیله آن فعالیت های سازمان تقسیم، سازماندهی و هماهنگ می شوند. هر سازمان دارای ساختار خاصی است و مهم آن است كه […]
پایان نامه ارشد صنایع : آنالیز کمی و کیفی فلور باکتریایی و قارچی و ازت تام
هزینه های تغذیه در امر پرورش آبزیان به طور معمول، بیش از 60% كل هزینه ها را شامل می شود. لذا پرورش موفقیت آمیز و اقتصادی ماهی ها و دیگر آبزیان پرورشی در گرو تهیه جیرهای مناسب مطابق با احتیاجات آن آبزی می باشد، زیرا در شرایط پرورش متراکم ماهی ، فقط می توان از […]
پایان نامه ارشد رشته صنایع غذایی : بررسی آنزیم شفاف ساز آب میوه و ارائه مدل سینتیکی برای آن
امروزه در اکثر نقاط دنیا، آب میوه بصورت شفاف شده تهیه و تولید می شود. آنزیم ها، در واقع، کاتالیزورهای زیستی با ماهیت پروتئینی هستند و توسط موجودات زنده حیوان، گیاه و میکروارگانیسم تولید می شوند. انجام تمامی واکنش ها در سلول زنده به آنزیم نیازمند است. نقش عمده آنزیم ها در موجودات زنده، کاتالیزور […]