کنترل قارچ
پایان نامه بررسی تأثیر دورههای آموزشی حین خدمت بر ارتقاء مهارتهای مدیران معاونت سیما در سال 1386
1-1- طرح مسأله……………………………………………………………………………………… 2 2-1- ضرورت و اهمیت تحقیق……………………………………………………………….. 2 3-1- اهداف تحقیق…………………………………………………………………………………. 3 4-1- سؤالات تحقیق…………………………………………………………………………………. 3 5-1- فرضیه های تحقیق…………………………………………………………………………… 4 6-1- تعریف مفاهیم و اصطلاحات…………………………………………………………. 4 2- فصل دوم: مبانی نظری تحقیق…………………………………………. 6 1-2- بررسی تحقیقات پیشین……………………………………………………………….. 7 1-1-2- پیشینه پژوهش در داخل کشور………………………………………….. 7 2-1-2- بررسی پیشینه تحقیق در خارج از […]
پایان نامه های دانلودی رشته مهندسی شیمی
و برای استفاده در پروپوزال ،پایان نامه، تحقیق ، پروژه ، گزارش سمینار و دیگر فعالیت های علمی خودتان از آنها استفاه کنید. پایان نامه تولید پروتئین تک یاخته از تفاله نیشکر در تخمیر حالت جامد در بیورآکتور سینی دار سمینار ارشد مهندسی شیمی فرایند: آشنایی با واحد غلظت شکن پالایشگاه نفت بندرعباس پایان نامه […]
پایان نامه های دانلودی رشته صنایع
و برای استفاده در پروپوزال ،پایان نامه، تحقیق ، پروژه ، گزارش سمینار و دیگر فعالیت های علمی خودتان از آنها استفاه کنید. دانلود پایان نامه ارزیابی و تحلیل پروژه ها ی پیچیده فناوری اطلاعات با رویكرد تحلیل اختیارات حقیقی پایان نامه مدلسازی تصادفی چندهدفه زنجیره تأمین ازلحاظ کیفیت مطالعه موردی شرکت فرآوردههای لبنی کاله […]
دانلود پایان نامه علوم اجتماعی : بررسی رابطه استفاده از رسانه های فردی با ارتباطات چهره به چهره از نظر دانشجویان .مورد مطالعه : دانشجویان دانشکده علوم انسانی واحد تهران شرق (قیام دشت)
با توسعه تکنولوژی های ارتباطی مثل استفاده از اینترنت هر فرد می تواند با داشتن یک نام کاربری به صورت خصوصی از اینترنت استفاده نماید و همچنین میتواند از طریق تلفن همراه تماس صوتی ، تصویری و پیام متنی داشته باشد . رسانه های فردی رسانه هایی هستند که یک فرد به تنهایی از آن […]
پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : بررسی ریزازدیادی گل آلسترومریا رقم fuego
فناوری کشت بافت و سلول در دومین انقلاب سبز، که بر اساس تغییر ژن و دستکاری ژنتیکی برای بهبود کیفیت و کمیت محصولات پایه گذاری شد، نقش کلیدی دارد. کشت بافت و سلول گیاهی به روشی گفته میشود که اجزای مختلف گیاه شامل سلول، پروتوپلاست، جنین، بافت، اندام و غیره در شرایط آزمایشگاهی و به […]
پایان نامه ارشد صنایع : بررسی اثر پیش فرایند های اسمز واولتراسونیک بر مدلهای سینتیکی خشک کردن باهوای داغ درکیوی
مشخص نیست که ازچه زمانی خشک کردن برای نگه داری موادغذایی استفاده می شداما تاریخ گویای این واقعیت است که پیشینیان ما نحوه خشک کردن مواد غذایی راباآزمون وخطاآموختند خشک کردن مواد غذایی علمی است مبتنی بر محیط پیرامون این علم امکان ایجاد یک صنعت جهانی را فراهم می کند که قادر به تهیه مواد […]
پایان نامه ارشد رشته صنایع غذایی : افزایش زمان ماندگاری ماست با بهره گرفتن از استارتر محافظ
شیر حدود 87 درصد آب و 13 درصد مواد جامد دارد. مواد جامد شامل پروتئین، کربوهیدرات، ویتامین های محلول در آب و مواد معدنی است. شیر منبع مهم کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم و منبع غنی از ویتامین B2 میباشد(گانش،2006). 1-2- محصولات لبنی تخمیری طبق تعریف فدراسیون بین المللی شیر و فرآوردههای آن ([1]IDF)، شیرهای تخمیری […]
پایان نامه ارشد رشته صنایع غذایی : بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی گیاهی
نان یکی از محبوبترین محصولات غذایی است. این محبویت به دلیل خصوصیات حسی و تغذیهای برتر بوده که به طور روزمره مصرف میشود. کلاً عمر ماندگاری نان به وسیله