۰۲۱/۱-
ترجیحات و اهمیت تحقق مدیریت بصری در وظایف شهرداری اندکی کمتر از حد متوسط وجود دارد.
۱۴- مشارکت مردمی و سرمایه گذاری بخش خصوصی برای تحقق مدیریت بصری (شاخص چهاردهم)
نتایج آزمون میانگین اهمیت برای «مشارکت مردمی و سرمایه گذاری بخش خصوصی برای تحقق مدیریت بصری» در جدول ۴-۳۱ نشان داده شده است. بر اساس نتایج، از آنجا که عدد معناداری برای این شاخص کمتر از ۱ درصد (عدد معناداری = ۰۰۰/۰) است، فرضیه H0 در سطح اطمینان ۹/۹۹% رد می شود. رد فرضیه H0 به این معنی است که درصد وجود شاخص «مشارکت مردمی و سرمایه گذاری بخش خصوصی برای تحقق مدیریت بصری» به عنوان یک ظرفیت سازمانی در حد متوسط نیست. با توجه به اینکه مقدار t محاسبه شده برای این شاخص کوچکتر از ۹۶/۱- است، بنابراین درصد وجود این شاخص به عنوان یک ظرفیت سازمانی کمتر از ۳ است و این بدان معنی است که ظرفیت سازمانی برای «مشارکت مردمی و سرمایه گذاری بخش خصوصی برای تحقق مدیریت بصری» وجود ندارد. (رد شاخص چهاردهم).
جدول ۴-۳۱: نتایج آزمون One-Sample Test جهت بررسی وضعیت مشارکت مردمی و سرمایه گذاری بخش خصوصی برای تحقق مدیریت بصری (شاخص چهاردهم)
شاخص
اختلاف میانگین
عدد معناداری
آماره t
وضعیت فرضیه
مشارکت مردمی و سرمایه گذاری بخش خصوصی برای تحقق مدیریت بصری
۸۴۶۱/۰-
۰۰۰/۰
۹۹۹/۵-
مشارکت مردمی و سرمایه گذاری بخش خصوصی برای تحقق مدیریت بصری وجود ندارد.
۱۵-کارآمدی و پشتوانه قانونی برای تحقق مدیریت بصری (شاخص پانزدهم)
نتایج آزمون میانگین اهمیت برای «کارآمدی و پشتوانه قانونی برای تحقق مدیریت بصری» در جدول ۴-۳۲ نشان داده شده است. بر اساس نتایج، از آنجا که عدد معناداری برای این شاخص کمتر از ۱ درصد (عدد معناداری = ۰۰۰/۰) است، فرضیه H0 در سطح اطمینان ۹/۹۹% رد می شود. رد فرضیه H0 به این معنی است که درصد وجود شاخص «کارآمدی و پشتوانه قانونی برای تحقق مدیریت بصری» به عنوان یک ظرفیت سازمانی در حد متوسط نیست. با توجه به اینکه مقدار t محاسبه شده برای این شاخص کوچکتر از ۹۶/۱- است، بنابراین درصد وجود این شاخص به عنوان یک ظرفیت سازمانی کمتر از ۳ است و این بدان معنی است که ظرفیت سازمانی برای «کارآمدی و پشتوانه قانونی برای تحقق مدیریت بصری» وجود ندارد. (رد شاخص پانزدهم)
جدول ۴-۳۲: نتایج آزمون One-Sample Test جهت بررسی وضعیت کارآمدی و پشتوانه قانونی برای تحقق مدیریت بصری (شاخص پانزدهم)
شاخص
اختلاف میانگین
عدد معناداری
آماره t
وضعیت فرضیه