رگرسیون درجه دو
.۵۸۴
۴٫۹۰۹
۲
۷
.۰۴۷
.۰۴۲
۳٫۹۸۳
-۸۳٫۸۰۶
-
.۰۲۰
.۲۰۹
.۵۱۳
-
رگرسیون درجه سه
.۶۷۷
۴٫۱۸۷
۳
۶
.۰۶۴
.۰۲۸
۱۲٫۱۹۶
-۹۳۴٫۳۲۵
۲۳۵۴۲٫۵۹۲
.۱۴۹
.۱۲۴
.۲۰۵
.۲۳۷
اگر مقادیر احتمالی t در مورد متغیرها کمتر از ۰٫۰۵ باشد فرض صفر مطرح شده در بالا در سطح اطمینان ۹۵ درصد رد می شود. بنابراین با توجه به ضرایب بدست آمده از متغیرها در جدول فوق می توان گفت که ارتباط غیر خطی دارایی ثابت به کل دارایی با نوسانات قیمت سهام در مدل فوق معنی دار نمی باشد ، اما ارتباط خطی بین دو متغیر معنی دار است. چرا که در مدل های غیر خطی مقادیر احتمال مورد نظر از ۵ درصد بزرگتر(t>0.05)است.
در نوع درجه یک مقادیر احتمال (سطح معنی داری) دارایی ثابت به کل دارایی، عرض از مبدأ و شیب به ترتیب برابر با ۰۰۱ و.۰۱۳ می باشد. که فرض صفر در مورد عرض از مبدأ و شیب رد می شود بنابراین فرض مقابل مبنی بر معنی داری روابط خطی بین متغیرها تایید می شود.
در نوع درجه دو مقادیر احتمال (سطح معنی داری) دارایی ثابت به کل دارایی، عرض از مبدأ و شیب به ترتیب برابر با .۰۲۰ و .۲۰۹و .۵۱۳ می باشند که فرض صفر در مورد عرض از مبدأ رد می شود اما در مورد شیب رد نمی شود . بنابراین می توان نتیجه گرفت که مدل برای ارتباط غیرخطی از نوع درجه دو معنی دار نمی باشد.
نهایتاً در نوع درجه سه مقادیر احتمال (سطح معنی داری) دارایی ثابت به کل دارایی، عرض از مبدأ و شیب به ترتیب برابر با .۱۴۹ و .۱۲۴و .۲۰۵ و .۲۳۷می باشند که فرض صفر هم در مورد عرض از مبدأ و هم در مورد شیب رد نمی شود . بنابراین می توان نتیجه گرفت که مدل برای ارتباط غیرخطی از نوع درجه سه نیز معنی دار نمی باشد.
۴-۶-۵ مقایسه رابطه بین تغییرات سود عملیاتی به فروش با نوسانات قیمت سهام با توجه به مدلهای خطی و غیر خطی:
جدول شماره (۴-۲۹)
نوع آزمون
ضریب تعیین
آماره
f