مواد غذایی
پایان نامه رتبه بندی مالی شرکت های تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی حاضر در بورس اوراق بهادار
امروزه با توجه به فضای رقابتی و تغییر شرایط کسب وکار، مهم ترین موضوع برای شرکتها، اعتبار و سطح مقبولیت آنها میباشد. یکی از ابزارهای مهم برای نشان دادن این موضوع، رتبه بندی شرکتهاست. در واقع رتبه شرکتها میتواند نشان دهنده میزان اعتبار و قدرت آنها باشد. از این رو اغلب کشورها اقدام به رتبه […]
پایان نامه : بررسی رابطه استراتژی رقابتی، ساختار سازمانی و عملکرد شرکت های صنعت مواد غذایی
اصلاح ساختار سازمانی همواره از دغدغه های مدیران است زیرا بخش مهمی از فعالیت های مدیران معطوف به سازماندهی مناسب عواملی است که مستلزم ایجاد سازمانی مناسب است. ساختار سازمانی، چارچوبی است كه بوسیله آن فعالیت های سازمان تقسیم، سازماندهی و هماهنگ می شوند. هر سازمان دارای ساختار خاصی است و مهم آن است كه […]
دانلود پایان نامه رشته کشاورزی – صنایع غذایی :بررسی تاثیر فرایندهای مقدماتی، روغن مغز بنه و مواد صابونی ناشونده
زمینه وهدف: فرایندهای حرارتی اگرچه با غیرفعال کردن میکروارگانیسمهای مضر و آنزیم های نامطلوب سبب افزایش ماندگاری موادغذایی میشوند ولی به طورناخواسته باعث تولید آلایندههای شیمیایی خطرناکی چون آکریلآمید در مواد غذایی میشوند. آکریلآمید ترکیبی شیمیایی است که در غذاهای نشاستهای پخته شده مانند چیپس سیبزمینی و نان تولید می شود و نگرانی در مورد […]
پایان نامه بررسی جامعه شناختی الگوهای غذایی خانواده در شهر کرمان
یکی از مهمترین عوامل تشکیل دهنده الگوی غذایی جامعه مجموعه عادات و فرهنگ غذا و تغذیه افراد آن جامعه است. این عادات از بدو تولد در درون خانواده شکل میگیرد که خود وابسته به بستری است که جامعه فراهم می کند. بنابراین عادات غذایی از یکطرف پاسخگویی به نیاز غریزی و خواسته ای فیزیولوژیک و […]
پایان نامه کاربرد ضایعات چای بعنوان یک جاذب ارزان قیمت جهت استخراج منگنز از نمونه های غذایی
اندازه گیری و تعیین دقیق یونهای فلزی در مقادیر ناچیز در نمونههای گوناگون محیطی، آبی، غذایی و بیولوژیکی بخاطر نقش مهم آنها در زندگی امروز بشر از مهمترین اهداف شیمیدانان تجزیه، به شمار میرود. جایی که مرز بین ضروری بودن میزان یونهای فلزی و میزان مضر بودن آنها بسیار محدود است، یونهای فلزات واسطه باید […]
پایان نامه نقش استراتژی بازاریابی بر توسعه فروش شرکت های کوچک و متوسط غذایی دریایی
كانون اصلی استراتژی بازاریابی، تخصیص مناسب و هماهنگ نمودن فعالیت ها و منابع بازاریابی است تا اهداف عملیاتی شركت از حیث یک بازار – محصول خاص تامین شود و برنامه ریزی استراتژیک بازار ابزاری است كه شركت ها با بهره گیری از آن، از طریق یک طرح و برنامه ای مناسب جهت عناصر آمیخته بازاریابی […]
دانلود پایان نامه بررسی عوامل موثر بر وفاداری مشتریان شرکت صنایع غذایی یک و یک
خدمت به مشتری، قدیمیترین و در عین حال، تازهترین مسأله برای هر مؤسسهای است. موفقترین بازرگانان اولیه، همچنانکه رقابت پدید میآمد، میبایستی راه های مختلفی را جستجو میکردند تا آنچه را فراهم میآوردند، از دیدگاه مشتریان، متمایز و ویژه باشد. امروزه هیچ مؤسسهای نمی تواند ادامه حیات دهد مگر اینکه بتواند به طور روزافزون مشتریان […]
پایان نامه بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس و عصاره چند گونه از گیاهان بومی شمال ایران
« و سپس از میوه های شیرین تغذیه کنید و راه پروردگارتان را به اطاعت بپویید، آنگاه از درون آن میوه ها شربت شیرینی به رنگ های مختلف بیرون آید که در آن شفاء مردمانست. در این کار نیز قدرت خدا بر متفکران پیداست.» ( نحل، 69 ) دنیای کنونی با تمام تلاش هایش برای […]
دانلود پایان نامه بررسی پخش مواد رادیواکتیو از یک راکتور هسته ای فرضی MW 5
مواد پرتوزای طبیعی از بدو تشکیل کره زمین در آن وجود داشته است. ولی با توسعه فنآوری و بهره برداری انسان از آن، منابع پرتوزای ساخت دست بشر، در محیط زیست رو به افزایش گذاشته و مواد پرتوزای مصنوعی که در نتیجه فعالیتهای بشری در رشته های گوناگون هسته ای می باشد، به محیط زیست […]
پایان نامه توسعه مدل ریاضی برای بهبود کیفیت و سلامت محصول همراه با پایداری محیط زیست و کارآمدی حمل و نقل در زنجیره تامین صنایع غذایی
با توجه به سرعت اجتناب ناپذیر بین المللی شدن تجارت و ورود اغلب کشورهای در حال توسعه به این جریان، اهمیت توجه به کارآمدی زنجیره تامین بیشتر نمایان می شود. در بازار رقابتی امروز محصول سالم و با کیفیت باید در کوتاهترین زمان ممکن در اختیار مشتری قرار بگیرد تا بنگاه اقتصادی بتواند رضایت مشتری […]
دانلود پایان نامه مطالعه بیننسلی عادات غذایی در میان زنان شهر شیراز
امروزه شاهد افزایش روزافزون ابتلا به امراض مزمن هستیم. امراضی که ابتلا به آن با سن رابطه مستقیم دارد. (پل و توماس، 2002: 290) از طرفی، ساختار سنی جامعهی ایران در چند سال آتی با سالخوردگی مواجه خواهد شد که طبق قاعدهی فوق با افزایش مبتلایان به بیماریهای مزمن رو به رو خواهیم بود. این بیماریها ارتباط تنگاتنگی با سبکهای زندگی و از جمله تغذیه افراد دارند و با بهبود تغذیه تا حدودی قابل کنترل خواهند بود. این تحقیق با هدف مطالعه بیننسلی عادات غذایی در میان زنان شهر شیراز به منظور بررسی تغییرات تغذیهای و میزان گرایش هر یک از نسلها به تغذیه مدرن و سنتی، انجام شده است. این مطالعه با تکنیک پیمایشی انجام شده است. جامعهی آماری زنان 59-15ساله شهر شیراز می باشند که از میان آنها تعداد 618 نفر به روش نمونهگیری طبقهای تصادفی انتخاب شده و مورد مطالعه قرار گرفتند. اطلاعات با استفاده از ابزار پرسشنامه و به روش مصاحبه جمعآوری شد و با استفاده از نرمافزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافتههای مطالعه تفاوت معنیدار عادات غذایی نسل دختران نسبت به نسل مادرانشان را نشان میدهد. میانگین نمره به دست آمده برای عادت غذایی دختران 54/11 و برای مادران 86/8 است که مؤید گرایش بیشتر نسل دختران به عادت غذایی مدرن است. نتایج این تحقیق بیانگر گرایش بیشتر دختران و نسل جوان به غذاهای مدرن میباشد. با توجه به ساختار سنی فعلی در ایران، عادات نامطلوب جاری در شیوه زندگی نسل دختران جوان در شهر شیراز علاوه بر این که تهدیدی برای سلامتی این گروه سنی تلقی میشود، خطر ابتلا به اپیدمی بیماریهای غیرواگیر در طی دو دهه آینده چشمگیرتر خواهد بود، لذا نیاز به بهبود تغذیه از طریق سیاستگذاری به منظور افزایش آگاهیهای تغذیهای احساس میشود. واژگان کلیدی: عادات غذایی سنتی، عادات غذایی مدرن، انتقال تغذیه، مطالعه بیننسلی.
دانلود پایان نامه مطالعه بیننسلی عادات غذایی در میان زنان شهر شیراز
امروزه شاهد افزایش روزافزون ابتلا به امراض مزمن هستیم. امراضی که ابتلا به آن با سن رابطه مستقیم دارد. (پل و توماس، 2002: 290) از طرفی، ساختار سنی جامعهی ایران در چند سال آتی با سالخوردگی مواجه خواهد شد که طبق قاعدهی فوق با افزایش مبتلایان به بیماریهای مزمن رو به رو خواهیم بود. این بیماریها ارتباط تنگاتنگی با سبکهای زندگی و از جمله تغذیه افراد دارند و با بهبود تغذیه تا حدودی قابل کنترل خواهند بود. این تحقیق با هدف مطالعه بیننسلی عادات غذایی در میان زنان شهر شیراز به منظور بررسی تغییرات تغذیهای و میزان گرایش هر یک از نسلها به تغذیه مدرن و سنتی، انجام شده است. این مطالعه با تکنیک پیمایشی انجام شده است. جامعهی آماری زنان 59-15ساله شهر شیراز می باشند که از میان آنها تعداد 618 نفر به روش نمونهگیری طبقهای تصادفی انتخاب شده و مورد مطالعه قرار گرفتند. اطلاعات با استفاده از ابزار پرسشنامه و به روش مصاحبه جمعآوری شد و با استفاده از نرمافزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافتههای مطالعه تفاوت معنیدار عادات غذایی نسل دختران نسبت به نسل مادرانشان را نشان میدهد. میانگین نمره به دست آمده برای عادت غذایی دختران 54/11 و برای مادران 86/8 است که مؤید گرایش بیشتر نسل دختران به عادت غذایی مدرن است. نتایج این تحقیق بیانگر گرایش بیشتر دختران و نسل جوان به غذاهای مدرن میباشد. با توجه به ساختار سنی فعلی در ایران، عادات نامطلوب جاری در شیوه زندگی نسل دختران جوان در شهر شیراز علاوه بر این که تهدیدی برای سلامتی این گروه سنی تلقی میشود، خطر ابتلا به اپیدمی بیماریهای غیرواگیر در طی دو دهه آینده چشمگیرتر خواهد بود، لذا نیاز به بهبود تغذیه از طریق سیاستگذاری به منظور افزایش آگاهیهای تغذیهای احساس میشود. واژگان کلیدی: عادات غذایی سنتی، عادات غذایی مدرن، انتقال تغذیه، مطالعه بیننسلی.