یافتهها در خصوص میزان کاربرد سیستم اطلاعات مدیریت در جذب کارکنان در جدول (۴ ـ ۱۴) نشان داد، این سیستم در جذب کارکنان تا حدودی کاربرد دارد. به عبارت دیگر، مدیران دانشگاهی اصفهان و علوم پزشکی معتقدند، سیستم اطلاعات در پیشبینی نیازهای نیروی انسانی دانشگاه، اطلاع رسانی درباره ی استراتژی انتخاب یا گزینش کارکنان، شناسایی منابع نیرو و بازار منابع انسانی، جذب فارغ التحصیلان دانشگاههای داخل کشور و اطلاع رسانی در رابطه با بودجه در نظر گرفته شده توسط دانشگاه برای جذب منابع انسانی، کاربردی برای آنها نداشته و نتوانسته به آنها کمکی در این زمینه بنماید. ولی این سیستم در اطلاع رسانی در راطبه با جذب فارغ التحصیلان دانشگاههای داخل کشور و ضوابط و مقررات مربوط به گزینش نیروهای جدید کاربرد داشته است. با بررسی گویههای مربوط به این سوال پژوهش میتوان گفت که در پیش بینی نیازهای نیروی انسانی، استراتژی انتخاب، و شناسایی منابع نیرو و بازار آن، این موضوع مربوط به سیاستهای دانشگاه است و مدیران باید در این خصوص تصمیم گیری کنند و اطلاعات حاصله را در سیستم اطلاعات منابع انسانی قرار بدهند تا مورد استفاده مدیران منابع انسانی و سایر کارکنان قرار گیرد. به خصوص در مورد جذب فارغ التحصیلان و اطلاع رسانی، سیستم اطلاعات میتواند نقش مهمیرا ایفا کنند و از طریق این سیستم، اطلاعات کامل را در اختیار متقاضیان قرار دهد. بنابراین، سیستم اطلاعات در خصوص جذب کارکنان میتواند در اطلاع رسانی جهت جذب و چگونگی وضعیت ضوابط و مقررات، به مدیران کمک کند و برای دانشگاه کاربرد داشته باشد. در همین خصوص فلورس[۱۷۲] و همکاران (۲۰۰۸) معتقدند، در استراتژیهای تعیین نیرو و انتخاب آنها، مدیران باید از تفکرات خود که مبتنی بر اهداف سازمان میباشد، اقدام کنند و مدیران با یاری گرفتن از یک مشارکت همگانی کارکنان این عمل را انجام دهند. بنابراین، براساس مطالعات فلورس و همکاران (۲۰۰۸) میتوان گفت که یافتههای پژوهش حاضر با مطالعات آنها همسو میباشد و هنوز فاصله قابل ملاحظه ای بین سیستم موجود با سیستم مطلوب وجود دارد. این در حالی است که در مطالعات مشتاقیان ابرقویی (۱۳۷۸)، استاد محمدی (۱۳۷۹)، اسماعیلی (۱۳۸۰)، دمنورد و ارشد (۱۳۸۳) نیز در اطلاع رسانی و بالا بردن دقت اطلاعات ارائه شده به افراد، سیستم اطلاعات میتواند کمک زیادی به سازمان بکند و اثرات سودمند و مفیدی برای مدیران داشته باشد. همچنین مگوآر و ردمن[۱۷۳] (۲۰۰۷) نیز سیستم اطلاعات را منبعی جهت توسعه سازمان گزارش نموده اند و معتقدند، سازمانها برای سرعت بخشیدن به عملکرد خود و رسیدن به اهداف نیازمند وجود یک سیستم اطلاعات کامل و جامع هستند.
سوال سوم پژوهش: تا چه میزان سیستم اطلاعات مدیریت در توسعه کارکنان دانشگاه اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان کاربرد داشته است؟
نتایجی که در خصوص سوال سوم پژوهش یعنی میزان کاربرد سیستم اطلاعات مدیریت در توسعه کارکنان در دانشگاه بدست آمد در جدول (۴ ـ ۱۶) نشان داد، میانگین حاصله (۷۹/۲) کوچکتر از سطح متوسط (۳) میباشد که بر این اساس میتوان نتیجه گرفت که از دیدگاه مدیران دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی، سیستم اطلاعات مدیریت در توسعه کارکنان دانشگاههای مذکور کاربرد ندارد. به عبارت دیگر، از نظر مدیران دانشگاه سیستم اطلاعات مدیریت در زمینه اطلاع رسانی درباره ی تعیین نیازهای آموزشی و بالندگی منابع انسانی، برنامه ریزی برای افزایش مهارتها و توانایی کارکنان،
نگارش پایان نامه درباره ارزیابی کاربرد سیستم اطلاعات مدیریت در مدیریت منابع انسانی- فایل ۶۸